antares forgószékek, tárgyalószékek

 

 

KÜLDETÉSÜNK

Az Antares Hungary Kft. ülőmunkát végző emberek részére gyárt és forgalmaz ülőbútorokat. A termékek egy része személyre szabott, korszerű, ergonomikus irodai székek, más részük pedig alap igényeket kielégítő, költséghatékony ülésmegoldás. A termékeket viszonteladók révén juttatjuk el a felhasználókhoz. Tevékenységünk során valamennyi érdekelt fél és a természeti környezet érdekeit tiszteletben tartjuk, azok egyensúlyos, hosszútávú fenntartására törekszünk. A vállalat dolgozóiként becsületes munkánkkal munkahelyet, tisztes megélhetést biztosítunk magunknak és családjainknak. Valódi csapatot alkotva működünk, támogatjuk egymást. Vevőinknek és beszállítóinknak nem csupán jó, de kiváló partnerei szeretnénk lenni, amely korrekt és megbízható, akire mindig számíthatnak. Hisszük, hogy az Antares-csapat ekként maradhat a hazai irodaszékgyártás élenjáró vállalata.

 

MINŐSÉG

Az Antares-csoport Közép-Kelet Európa meghatározó irodaszék gyártója. Ülőbútoraink megfelelnek a vonatkozó nemzetközi minőségi szabványoknak, amit szakmai intézmények tanúsítanak. A vállalati folyamatok átláthatóságát és hatékonyságát az ISO 9001 szabványnak megfelelően működtetett minőségbiztosítási rendszer garantálja.
A minőség a mindennapokban azt jelenti számunkra, hogy a megállapodáshoz és a normákhoz mérten felelősséget viselünk minden kezünkből kiadott dologért.

 

MŰKÖDÉSI ALAPELVEINK

Természeti környezetünket tiszteljük, óvjuk, tevékenységeinkkel a lehető legkisebb mértékben terheljük.
A piaci változásokhoz rugalmasan alkalmazkodunk, az újabb kihívásokban a fejlődés lehetőségét látjuk.
A hatékonyság végett a termelés és szolgáltatás alapját képező technikáinkat rendszeresen fejlesztjük.
Munkánk lételeme a kölcsönös és folyamatos kommunikáció: a kellő időben és formában, a megfelelő személyek rendelkezésére bocsátjuk a lényegi, pontos és megbízható információkat.
Biztosítjuk munkatársaink képzését és támogatjuk önképzési törekvéseiket. Teret adunk annak, hogy ki-ki szabadon kibontakoztassa tehetségét, ötleteit; és egyre nagyobb önállósággal végezhesse munkáját.
Kapcsolatainkban egymással és partnereinkkel úgy bánunk, ahogyan szeretnénk, hogy velünk is bánjanak. A személyes konfliktusokban sem feledkezünk meg kölcsönös egymásra utaltságunkról, alapvető tisztelettel és jóhiszeműséggel törekszünk a béke helyreállítására.
A hibáinkból tanulunk, az azokból levont tapasztalatok által működési rendszerünket javítjuk és fejlesztjük.
Eredményeinket Csapatunk éri el úgy, hogy mindenki személyes felelősséget visel nemcsak a konkrétan vállalt részfeladatáért, hanem az Egészért is.
Emberséges, szerethető, együttműködő, s ugyanakkor teljesítményorientált cégkultúrát éltetünk.

 

Szatymaz, 2022. január 15.

                                                                                                              Sustik Ferenc

                   igazgató