antares forgószékek, tárgyalószékek

Antares Hungary Kft küldetés, minőség és alapelvek

 

KÜLDETÉSÜNK

Az Antares Hungary Kft. ülőbútorokat gyárt és nagykereskedőként forgalmaz ülőmunkát végző emberek részére. A termékek egy része személyre szabott, korszerű, ergonomikus irodai székekből áll; más részük pedig alap igényeket kielégítő, költséghatékony termék. Az előállított javakat a felhasználókhoz viszonteladók révén juttatjuk el. Tevékenységünk végzése közben valamennyi érdekelt személy és a természeti környezet érdekeit tiszteletben tartjuk, azok hosszútávon fenntartható, kiegyensúlyozott biztosítására törekszünk. A vállalat dolgozóiként becsületes munkánkkal stabil munkahelyet biztosítunk magunknak és tisztes megélhetést családjainknak. Csapatot alkotva támogatjuk egymást a munkában és az életben is. Beszállítóinknak és vevőinknek nem csupán jó, de kiváló partnerei szeretnénk lenni, aki korrekt és megbízható, akire mindig számíthatnak. Hisszük, hogy az Antares-csapat ekként maradhat hosszú távon a hazai irodaszék gyártás élenjáró vállalata.

 

MINŐSÉG

Az Antares-csoport Közép-Kelet Európa meghatározó irodaszék gyártója. Ülőbútoraink megfelelnek a vonatkozó nemzetközi minőségi szabványoknak, amit szakmai intézmények tanúsítanak (TÜV). A vállalati folyamatok átláthatóságát és hatékonyságát az ISO 9001 szabványnak megfelelően működtetett minőségbiztosítási rendszer garantálja.

 

MŰKÖDÉSI ALAPELVEINK

Természeti környezetünket tiszteljük és óvjuk, tevékenységeinkkel a lehető legkisebb mértékben terheljük.

A piaci változásokhoz rugalmasan alkalmazkodunk, az új kihívásokban a fejlődés és új sikerek lehetőségét látjuk.

A hatékonyság biztosítása végett a termelés és szolgáltatás alapját képező technikáinkat fejlesztjük, eszközeinket rendszeresen megújítjuk.

Munkánk lételeme a kölcsönös és folyamatos kommunikáció: a kellő időben és formában, a megfelelő személyekhez továbbítjuk a lényegi, pontos és megbízható információkat.

Biztosítjuk munkatársaink képzését és támogatjuk önképzési törekvéseiket. Teret adunk annak, hogy ki-ki szabadon kibontakoztassa egyéni tehetségét és ötleteit; s így egyre nagyobb önállósággal végezhesse munkáját.

Kapcsolatainkban egymással és partnereinkkel úgy bánunk, ahogyan szeretnénk, hogy velünk is bánjanak. A személyes konfliktusokban sem feledkezünk meg kölcsönös egymásra utaltságunkról, alapvető tisztelettel és jóhiszeműséggel törekszünk a béke helyreállítására.

A hibáinkból tanulunk, az azokból levont tapasztalatok által működési rendszerünket javítjuk és fejlesztjük.

Eredményeinket Csapatunk éri el úgy, hogy mindenki személyes felelősséget vállal nemcsak az ő részfeladatáért, hanem az Egészért is.

 

Szatymaz, 2017. június 16.

                                                                                                              Sustik Ferenc

                   igazgató