antares cégcsoport

Antares Hungary Kft.

Az Antares Hungary Kft-t 1995 tavaszán alapították (akkor még Veneto 2000 Kft. néven), magyar és olasz üzletemberek. Profiljába irodai ülőbútorok gyártása és nagykereskedelme tartozik. A cég kizárólag viszonteladókkal történő együttműködésre rendezkedett be, felhasználók számára közvetlen értékesítést nem működtet. A székhely és a gyártás a Szegedhez közeli Szatymaz községben található.

A termékkínálat csak munkahelyi és közösségi ülőbútorokra korlátozódik, ezen belül viszont széles a spektrum. Az eltérő funkcióknak megfelelően kínálunk az otthoni irodába való egyszerű gázliftes munkaszékeket, de exkluzív vezetői kategóriájú foteleket is; váróterembe illő foteleket és padokat, több száz fős termekbe illő konferenciaszékeket, elegáns tárgyalókba illő négylábú vagy szánkótalpas tárgyalószékeket, üzemi szerelősor melletti munkához való speciális munkaszékeket és laborokba, egészségügyi intézményekbe alkalmas ülőbútorokat, valamint ezek kiegészítőit.

A külföldi tulajdonostársak jelenléte garancia a magas szintű észak-itáliai termelési és kereskedelmi kultúra meghonosítására. A gyártás és ügyvitel technológiai színvonala, valamint a szerszámellátottság színvonala megegyezik az iparág hazájának számító olaszországi üzemekével. Az immár 7 európai országban jelenlévő, és további 20 országba exportáló Antares-cégcsoport az irodaszék-gyártás szektorában európai hírnévnek örvend és Közép-Európában az egyik legnagyobb szereplő. A csoport évente körülbelül 960.000 db széket állít elő és értékesít.

A kiemelkedő versenyképességet a vállalatok összefogott beszerzése alapozza meg. A fentiek révén lett Magyarországon az ’Antares a legnagyobb hazai irodaszékgyártó’.

Több mint 300 állandó vevőpartnerünk között bútorüzletek, irodabútor-szaküzletek, irodabútor-gyártók, nemzetközi üzletláncok, katalógus-áruházak, webáruház-üzemeltetők találhatók. A magas szintű és egyenletes minőségnek köszönhetően termékeink 1997 óta folyamatosan szerepelnek a magyar állami intézmények közbeszerzési kínálatában is.

A vállalat ügyvitele, adatnyilvántartása, számlázási rendszere és készletnyilvántartása számítógép alapú, így mindig naprakész és megbízható információk állnak rendelkezésre. A folyamatok áttekinthetőségét és hatékonyságát a 2003 óta működtetett ISO minőségbiztosítási rendszer is igazolja. A munkatársaknak a cégünk, valamint partnereink iránti elkötelezettsége kulcs fontosságú, ezért rendszeres képzésben részesülnek, továbbá egyéni továbbképzésük is támogatott.

Ajánlatainkban a legkedvezőbb ár-érték arány biztosítására törekszünk. Főbb erősségeink:

  • kiemelkedően versenyképes árak – nemzetközi cégcsoportunk összehangolt beszerzése révén
  • széles modell és kárpitválaszték + rendszeresen megújított, bővített kínálat
  • egyedi igényeket kielégítő széktervezés és tesztelés
  • 12-15.000 darabos raktárkészletből azonnali kiszolgálás
  • kizárólag viszonteladók kiszolgálása
  • akár 1000 szék/nap gyártási kapacitás
Az Antares International cégcsoport tagjai:

Antares as

Antares Bulgaria ltd

Antares Eurotrade sro

Antares Hungary Kft.

Antares Romania srl

Antares Stolice doo

A szerződéses partnerek kapcsán kezelt személyes adatok

A szerződéses partnerek kapcsán kezelt személyes adatokról nyilatkozat PDF formátumban letölthető innen