Legyen szó munkáról vagy magánéletről, mindnyájunknak számára fontos a kényelem. Egyre többen végzünk ülőmunkát és sokunk a munkaidő lejárta után is az íróasztal, számítógép előtt tölti az idejét. Ezért elengedhetetlen egy olyan forgószék, amely nem csak kényelmes, de egészségük megőrzéséhez is hozzájárul. Egy ilyen szék megtalálása nem egyszerű, hiszen az, hogy kinek melyik típus az ideális, függ az életkortól, a testsúlytól, a testalkattól, az egészségi állapottól, vagy éppen a pillanatnyi kedélyállapottól. A garantált kényelemhez kiváló megoldás az állítható keménységű üléspárna, az EFC!

Mi is az az EFC, hogyan működik?

Az EFC, vagyis Energy Free Comfort üléspárna egy ülőlapba építhető kiegészítő, mely lehetővé teszi a párna keménységének állítását. Ez az innovatív magyar találmány kizárólag az Antares termékeihez elérhető. A változtatható keménységű ülőlappal két széket kaphatunk egy áráért, vagyis mind a kemény, mind a puha ülőlapos szék egyazon ülőgépben érhető el.

A párna keménysége az ülés alatt elhelyezett szelep segítségével állítható, akár egy pillanat alatt, bármikor a nap folyamán. A szelep elcsavarásával a levegő kiáramlik, így puhább ülőfelületet kapunk. Ha azonban feszesebbre van szükségünk, elegendő felállnunk, és a párna automatikusan újra megtelik levegővel,  és ha ekkor a szelepet lezárjuk, az üléspárna kemény marad.

Egy optimális forgószék nem csupán munkavégzésünkre van pozitív hatással, de egészségünk megőrzésében is kulcsfontosságú szerepet játszik, így kiválasztásához érdemes szakebereket bevonni. Az EFC állítható keménységű üléspárnákat a BOSTON termékcsaládhoz kínáljuk.

EFC termékbemutató videók:

Nézz bele az EFC videókba, és ismerd meg közelebbről a technológiát!

Brandépítők: (24 perc)