Milyen a jó forgószék? És melyik számít igazán jó vételnek?

Előfordult már Veled, hogy igen olcsón sikerült valamilyen iparcikkhez hozzájutnod, azonban azzal viszonylag hamar gondod is támadt, nem úgy működött, ahogy elképzelted? Az Antares kínálatában több, mint 160 féle forgószék található, ami az opciók és különböző kárpitok számával felszorozva több ezer. A jó választásban úgy tudunk majd segíteni, ha minél több kérdésre felelsz. Válaszaid alapján egy szaktanácsadónk az igényeidnek és anyagi keretednek leginkább megfelelő széket fogja ajánlani Neked.

A leendő forgószéked alaptípusát különféle választható felszereltséggel személyedre lehet szabni annak érdekében, hogy még kényelmesebb és egészségkímélőbb ülést biztosítson Számodra.

Az alábbi kérdéssor azt a célt szolgálja, hogy feltárja igényeidet és azok alapján szakemberünk célzott javaslatokat tehessen az optimális széktípusra és felszereltségére. Minél több kérdésre felelsz, annál pontosabb lesz az ajánlat.  [read more]

Mi azt a terméket tartjuk jó vételnek, amelyik a tőle elvárt használati szolgáltatásokat és minőséget a teljes várható élettartamra vetítve jól teljesíti. Plusz figyelembe vesszük a termék jótállási idejét is, az esetleges meghibásodás miatt.
Mivel ahány ember, annyi féle igény, ezért egy termék értékmutatója lehet rossz akkor is, ha az ára alacsony. És lehet jó akkor is, ha a teljesítménye és az ára egyaránt magasabb az átlagnál. Az ár-érték kérdés mellett van egy másik fontos szempont is, ami a székválasztást egyéni, sőt személyes kérdéssé teszi: ahány ember, annyi testalkat és egyéni adottság, és esetleg betegség. Ezért ahogyan a személyi számítógépe kiválasztásánál jó néhány személyes szempontot figyelembe vesz az ember, úgy a ’személyi ülőgépe’ kiválasztásánál is célszerű egyéni szempontokat mérlegelnie.

A jó választáshoz, illetve jó válaszokhoz jó kérdéseken át vezet az út. A székgyártás és értékesítés terén 25 év alatt szerzett jártasságunkat latba vetve szívesen segítünk abban is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned székválasztás során! Hogy ezek által közelebb kerülj a Számodra lehető legjobb szék választásához. A forgószékeknek – mert rendszeres és napi 2-3 óránál hosszabban tartó ülésre csakis állítható, Veled együtt mozgó, tehát forgó székek jöhetnek számításba – jó néhány funkciója alapértelmezett. Ilyen például a dupla görgőkkel biztosított mobilitás, a gázlift révén kényelmessé tett ülésmagasság állítás és avval járó komfortrugózás, a legkevesebb 12 hónap jótállás. Ezeket külön kérés nélkül is valamennyi munkaszékünkhöz biztosítjuk. De ezeken túlmenően Rajtad múlik, hogy végül is milyen személyi ülőgépet szeretnél…

[/read]