Kiváló minőségű ergonomikus termékek

Kínálatunk jelentős részét az egészséges ülés szempontjait figyelembe vevő ergonomikus ülőbútorok teszik ki, amelyek személyre szabottan, a megrendelői igények rugalmas és pontos kivitelezéssel kerülnek a gyártósorról – közvetítő partnereink révén – a felhasználókhoz.

Termékeink között a hosszantartó ülőmunkához alkalmazkodó, 24 órás igénybevételre is alkalmas, illetve nagy teherbírású, akár 150 kg testsúlyhoz is ideális, kényelmes forgó és tárgyalószékek is megtalálhatók.

antares viszonteladó partner
antares viszonteladó partner

Gördülékeny ügymenet

Viszonteladó partnereink belépési jogot kapnak weboldalunkhoz, ahol könnyen kereshetnek termékeink között és online le is adhatják rendelésüket.

Aktuális termékkínálatunkról minden partnerünk számára nyomtatott árlistát, termékkatalógust és a kárpitkínálatot bemutató szövetkatalógust biztosítunk.

Területi képviselőink kérésre szakmai tanácsadást nyújtanak.

Akciók, hírlevél

További előnyt jelent minden szerződött partnerünknek, hogy rendszeresen különböző kampányokkal, akciókkal segítjük az értékesítési munkájukat, amelyekről területi képviselőnk és hírleveleink útján adunk tájékoztatást.

E mellett online és offline marketing anyagokkal segítjük viszonteladóinkat termékeink bemutatásában és továbbértékesítésében.

antares viszonteladó partner
antares viszonteladó partner

Kedvezményes szállítás

A megrendelt árukat saját teherkocsival az ország egész területén kedvezményes áron, vagy ingyenesen kiszállítjuk partnerünk telephelyére, vagy az Ő nevében egyenesen a felhasználóhoz.

Amennyiben a túrajáratos teherkocsival szemben a futáros továbbítás a célszerű, akkor pedig a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az árukat a megadott címre.

Árrés, profit

Viszonteladó partnereink a termékeinkhez ajánlott nettó kiskereskedelmi árakból jelentős kedvezményt kapnak, ami biztosítja részükre a tisztes kiskereskedelmi árrést.

Sőt, amennyiben Partnerünk kihívó forgalmi tervet vállal és teljesít, részére extra visszatérítéssel honoráljuk érdemeit.

antares viszonteladó partner
antares viszonteladó partner

Árufinanszírozás

Miután az üzleti kapcsolatban bizonyos tapasztalatot szereztünk egymással, továbbá adottak a hitelképesség feltételei, partnerünk élvezheti szállítói hitelünket is, amely akár az adott ügyletek teljes finanszírozási megoldását jelentheti részére.


Területi képviselőink várják jelentkezését!

A lenti telefonszámokon munkatársaink munkanapokon 8 és 17 óra között állnak viszonteladóink rendelkezésére.

Fehér Attila

területi képviselő - Budapest

Bartal Ákos

területi képviselő - Dunántúl

Juray Tünde

sales menedzser - horeca szakterület

Romenda Gábor

területi képviselő - Kelet-Magyarország