Infopark, Budapest, 2021 december, 81 db Antares MIRO forgószék, Stúdió Irodabútor

referenciák
Infopark, Budapest, 2021 december, 81 db Antares MIRO forgószék, Stúdió Irodabútor

Harman Becker Kft., Székesfehérvár, 2020, Garzon Bútor

referenciák
Harman Becker Kft., Székesfehérvár, 2020, Garzon Bútor -1580 GALA forgószékek

CherryHUB BSC Kft., 2020, Budapest, Garzon Bútor Kereskedelmi Kft.

referenciák
CherryHUB BSC Kft., 2020, Budapest, Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. -STERLING -MAGICX

Kormányablak – Cegléd, 2020, Iroda 2000 Kft.

referenciák
Kormányablak – Cegléd, 2020, Iroda 2000 Kft.  

Berill Bútorműhely bemutatóterem és iroda, Eger, 2020

referenciák
Berill Bútorműhely bemutatóterem és iroda, Eger, 2020

NeoCreator Invest Kft., Budapest, 2020, Pannon Theta Kft

referenciák
NeoCreator Invest Kft., Budapest, 2020  

Kormányablakok – Ócsa, Pécel, Vecsés, 2019, Iroda 2000 Kft.

referenciák
Kormányablakok – Ócsa, Pécel, Vecsés, 2019

Avalon International School, Miskolc, 2019, Iroda 2000 Kft.

referenciák
Iroda 2000 – Avalon International School, Miskolc, 2019

Békés Megyei Kormányhivatal, Békéscsaba, 2019, Ferro Projekt Kft.

referenciák
Békés Megyei Kormányhivatal, Békéscsaba, 2019

Komárom Ipari Park, 2019, Rotte Group Kft.

referenciák
Az Antares Hungary Kft-vel ipari üzemek, vállalatok, illetve intézményi berendezési projektek kapcsán működünk együtt. Iroda és közösségi bútorzatok terén ...

Kiskunhalasi Házasságkötő Terem, 2019, Deák Dimenzió Kft.

referenciák
Kiskunhalasi Házasságkötő Terem, 2019

Kolo Szerb Kulturális Központ, Mórahalom, 2019 Bau Mátrix Kft.

referenciák
Kolo Szerb Kulturális Központ, Mórahalom, 2019

Hunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza, 2019, Falco-Sopron Bútor Kft.

referenciák
Hunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza, 2019
Az Antares Hungary Kft-vel ipari üzemek, vállalatok, illetve intézményi berendezési projektek kapcsán működünk együtt. Iroda és közösségi bútorzatok terén kapcsolatunk több évre visszatekintő, növekvő tendenciát mutat. Termékeik méltó kiegészítői az általunk gyártott irodai és közösségi bútorzatoknak. Jól használható, praktikus és esztétikus megjelenésű székeik minősége mellett, ugyanolyan fontos számunkra a kollégák segítőkészsége, hozzáértése, precizitása, illetve nem utolsó sorban gyorsasága is. ...
Sashegyi Orsolya, Illés Gabriella Rotte Group Kft.
Üzleti kapcsolatunk az Antares Kft-vel kifogásolhatatlan. Szakmai hozzáértésük nem csak a termékeik minőségében mutatkozik meg. A versenyképes árak és a széles termékkínálat mellett a vállalatot a kollégáik tudása, hozzáállása és segítőkészsége teszi a hazai székgyártás kiemelkedő alakjává. Megtiszteltetés és öröm velük együtt dolgozni.
Orosz Gyöngyi (www.irodaiszek.shop) Solution 4 All Kft.
Örömmel dolgozunk az Antaressel, mert nagyon rugalmasak a munkatársaik. Maximálisan segítőkészek, és mindig találunk közös megoldást a problémás esetekre is.
Rédl Andrea Redola Kft.
Rugalmas, jó cég, évek óta együttműködünk. A kollégák hozzáállása nagyon jó, nagyon kedvesek. A vevői címre történő kiszállítás sokban segíti a munkánkat. A saját gyártású termékeikkel gyakorlatilag soha nincs probléma.
Munkácsy Zoltán OfficePlaza Kft.
Az Antares Hungary Kft. több, mint 20 éve a legjobb partnereink egyike. Termékeik ár-érték kínálata a legjobbnak mondható az országban. Szolgáltatásaik betartásában tökéletes beszállító. Megbízható, korrekt üzletpolitikájuknak köszönhetően reméljük, még sokáig így is marad.
Csorba Zoltán Adóaktuál Büro-Tex Kft.
Az Antares Kft. megalakulása óta a partnerünk, végigkísértük fejlődésüket, nem lehet véletlen, hogy a “hazai legnagyobb irodaszék gyártóvá” nőtte ki magát. Termékeik a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelnek ár/érték arány tekintetében is. Közvetlen, rugalmas és segítőkész munkatársak segítik munkánkat, hisz a cél az egy, az elégedett és visszatérő partner.
Vizelliné Abronits Éva Gold Büro 2000 Kft.
Több, mint 20 éve dolgozok együtt az Antares Hungary Kft-vel. Évek óta a legfontosabb beszállító partnerem, mert pontos, megbízható, az ár/érték arányok a helyükön vannak. Munkatársai figyelmesek, segítőkészek, termékeik a piacon versenyképesek. Megtiszteltetés ehhez a csapathoz tartozni.
Dr. Illés Tóth István Illés Irodabútor Kft.
Hét éve dolgozunk az Antaressel, ami nem hét szűk, hanem hét bő esztendő volt számunkra. Bőséges kínálat, reális árak, versenyképes projekt ajánlatok, melyek korrekt, magas színvonalú, készséges szakmai támogatással és precíz, gyors logisztikával párosul.
Horváth István PAAM Kft.
Már több, mint 10 éve dolgozunk együtt az Antares Hungary Kft-vel, akit mostanra már stratégiai partnerünkként tartunk számon. Megfelelő választék, évről-évre javuló készletezés, jól működő kapcsolt szolgáltatások és tervezhető szállítási idők. De a cég erőssége elsősorban az ügyfélközpontú hozzáállás, nem csak a falra felírva „értékeink” címszóval, szépen bekeretezve, ahogy azt oly sokan el szokták intézni, hanem a mindennapi üzleti ...
Medvedovszky Gergely Office Depot Hungary Kft.
Nagyon szeretek az Antares Hungary Kft-vel együtt dolgozni, mert segítőkészek, rugalmasak és megbízhatóak. Nincs olyan kérdés, melyre ne kapnék tőlük tökéletes információt.
Várkonyi Edit PBS Hungária Kft.
Személyre szabott, rugalmas kapcsolattartás, gyors, egyértelmű.
Kükedi Lajos Garzon Bútor Kereskedelmi Kft.
Üzleti kapcsolatom az Antares Kft-vel a 2000-es év óta korrekt, stabil. Megbízható, szakma iránt elkötelezett cég, amely az ország vezető székgyártójává fejlődött.
Márkus Klára Dominó Irodabútor Stúdió