Az Antares Hungary Kft. küldetése, hogy az ülőmunkát végző emberek részére gyártunk – javarészt személyre szabottan – ergonomikus forgószékeket, amelyeket a felhasználókhoz viszonteladók révén juttatunk el. 1995-ben alapított Társaságunk egy 7 országban működő közép-kelet-európai cégcsoport tagja, szektorában a régió meghatározó szereplője, Magyarországon a legnagyobb hazai irodaszékgyártó.
Több száz hazai forgalmazónk részére szállítunk hetente több ezer széket. Kezdetben a méretgazdaságosság elérése végett mennyiségre gyúrtunk, viszont az elmúlt években már egyértelműen a tartósabb, magasabb minőségű, az egészségesebb ülést szolgáló termékek előállítására koncentrálunk.
Marketingtevékenységünk szerves része tehát, hogy mindazt a tudást, amelyet az ülés-ergonómiában 27 év alatt összegyűjtöttünk, közvetítőinken keresztül eljuttassuk termékeink felhasználóihoz. Az Antares gazdasági céljainak szolgálata mellett ilyen ismeretterjesztő munkásság is vár a marketing felelősre.

Az Antares marketinges projektjei és napi tennivalói:
• marketing és promóciós tevékenységek tervezése, kivitelezése
• képes marketing anyagok tervezése, tartalom írás, videó script
• adatbázisok készítése, aktualizálása
• weboldal kezelése, szerkesztése (WordPress)
• e-mailes és online kommunikáció: hírlevelek, posztok a vállalat stílusában
• márkastratégiának megfelelő kreatív marketing,- és kommunikációs ötletek fejlesztése
• versenytárs-elemzés, piacelemzés, benchmarking
• az 5 területi képviselőnkkel közös piaci felmérések koordinálása
• a céges események, pl. partnertalálkozó megszervezése
• marketing és kereskedelmi statisztikák, nyilvántartások vezetése
Kulcs kihívás, hogy a párhuzamos projekteket kézben tartsd, a megállapodásokat, azok határidőit betartsd és betartasd a kollégákkal és a külsős vállalkozókkal. Elvárás az is, hogy időről-időre új kezdeményezéseket, ötleteket fogalmazz meg úgy, hogy azok előnyeit-hátrányait képes vagy tárgyszerűen megragadni, bemutatni, illetve a jóváhagyott projekteket A-Z koordinálni.

Szükséges ismeretek, kompetenciák:
• marketing szakirányú egyetemi végzettség
• online marketing ismeret, weboldal adminisztráció (wordpress; + SEO előny)
• kép- és kiadvány-szerkesztési gyakorlat, legalább alap szinten
• közösségi média-oldal menedzselése (Facebook, Instagram)
• stabil digitális írástudás
• angol nyelvismeret

Előnyt jelent (jó-ha-van):
1) piackutatás és versenytárs-elemzési gyakorlat
2) fotózási és videó-szerkesztési ismeret (vágás, feliratozás)
3) olasz nyelvismeret
4) szatymazi vagy környéki lakóhely

Mint leendő munkatársaknak, az együttműködésünkben személyiségeink, karaktereink összeillése kulcsfontosságú. Ehhez előzetesen támpontul annyi, hogy a tiszta, egyenes beszédben hiszünk, míg a ködösítés, mellébeszélés rövid úton a kapcsolat végéhez vezetne. Igényeljük a kezdeményezést, az önállóságot, a tudásszomjtól áthatott szakmai igényességet, és ráadásul a humorérzék hiányát sem szeretnénk tartósan tolerálni. 🙂 Tapasztalatunk szerint egészséges életmód, a munka és alkotás szeretete, a másokkal szívesen folytatott együttműködés alapoz meg e poszton kimagasló teljesítőképességet, illetve ezek bizonyítékai érdemi esélynövelők.

Ideális jelöltünk szakmai pályafutása elején jár, a ranglétrán saját tempójában néhány év vagy évszak alatt ér fel az önálló marketing felelősi státuszig.

A munkához kínált feltételek:
1) 27 éve működő, stabil hátteret jelentő, szektorában piacvezető vállalat
2) határozatlan idejű munkaszerződés, heti 40 órás munkaidő, a beosztás rugalmasan alakítható, a betanulást követően részben távmunkával kombinálható
3) bér belépéskor a fenti kompetenciák függvényében bruttó 310-340 ezer Forint (ez 3., 6. és 12. hó után kerül felülvizsgálatra)
4) karrier-lehetőség: idővel a cég stratégiai marketing felelősévé válhatsz (középvezetői szint), ill. a cégcsoportunk tagjainak közös marketing projektjeit koordinálhatod
5) munkavégzés törzshelye a korszerű technikával felszerelt, kulturált, városi zajtól és szmogtól mentes szatymazi irodánk
∑: Ha úgy érzed, a fentiekben körülírt munkakör illik a személyiségedhez, a felsorolt kritériumoknak megfelelsz, és inspirál, hogy egy nemzetközi szinten is sikeres vállalat nevében kommunikálhass, arculatát formálhasd, akkor jelentkezz hozzánk most!
A human@antares.hu címre küldd fényképes szakmai önéletrajzodat, plusz pár sort a szándékaidról, és arról, hogy miért Te lennél a legjobb választás az Antares számára!

Szatymaz, 2022. július

Sustik Ferenc
Antares Hungary Kft. igazgató