efc-forgoszékek-új-generációja

Mai világunkban egyetlen dolog állandó, a változás. Változnak a teendőink, a szokásaink, a környezetünk, és változunk mi magunk is. Ahhoz, hogy az élet minden területén a maximálisat nyújthassuk, olyan eszközökre van szükségünk, melyek képesek alkalmazkodni a változásokhoz, a változó igényeinkhez. Márpedig ahány ember, annyi igény, így a feladat nem egyszerű. Szerencsére megtaláltuk a megoldást.

Cél: A komfortszabályozás

Legyen szó munkáról vagy magánéletről, minden ember számára fontos a kényelem. Egyre többen végeznek ülőmunkát, sokan közülük a munkaidő lejárta után is az íróasztal, computer előtt ülnek. Számukra elengedhetetlen egy olyan forgószék, amely nem csak kényelmes, de egészségük megőrzéséhez is hozzájárul. Egy ilyen szék megtalálása nem egyszerű, hiszen az, hogy kinek melyik típus az ideális, függ az életkortól, a testsúlytól, a testalkattól, az egészségi állapottól, vagy éppen a pillanatnyi kedélyállapottól. A problémát tehát felismertük. Mi lehet a megoldás?

EFC, a magyar találmány

Kovács Krisztián a nyitott cellás poliuretán habban, közismertebb nevén a habszivacsban látta meg a lehetőséget. Az alapterméket már több mint 60 éve széles körben alkalmazzák a bútorgyártás területén. A szivacs celláiban lévő levegő nyomás hatására normál esetben távozik, így elvész a formálhatóság is. A levegő azonban igény szerint sűríthető, és megfelelő formába zárva tetszés szerinti keménységűvé alakítható az ülőfelület. Az így létrehozott EFC technológia egy valódi ergonómiai mérföldkő, amely biztosítja a tökéletes kényelmet a felhasználók számára.

Hogyan működik?

A párna keménysége az ülés alatt elhelyezett szelep segítségével állítható, akár egy pillanat alatt, bármikor a nap folyamán. A szelep elcsavarásával a levegő kiáramlik, így puhább ülőfelületet kapunk. Ha azonban feszesebbre van szükségünk, elegendő felállnunk, és a párna automatikusan újra megtelik levegővel,  és ha ekkor a szelepet lezárjuk, az üléspárna kemény marad.

Mit jelent az EFC?

Energy Free Comfort, vagyis

  • személyre szabható kényelem
  • külső energiaforrás nélkül
  • környezetbarát kivitelben

Egy optimális forgószék nem csupán munkavégzésünkre van pozitív hatással, de egészségünk megőrzésében is részt vesz, így kiválasztását nem szabad félvállról venni. Az EFC állítható keménységű üléspárnákat a BOSTON termékcsaládhoz kínáljuk.

Szeretnéd megtalálni a hozzád leginkább illő forgószéket? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!